hiwe1
wit3
item2

Corrie Geurts van Kessel

Borgweg 87
9914 PE Zeerijp
0651313464


Mijn naam is Corrie Geurts van Kessel. Geboren 1954 in Schaijk , Brabant. Het grootste gedeelte van mijn volwassen leven heb ik gewoond en gewerkt als orthopedagoog in Amsterdam .
In 2007 ben ik samen met mijn man neergestreken in Zeerijp. Sinds een aantal jaren volg ik mijn passie die al lang sluimerend aanwezig was : Schilderen en tekenen.
Ik ben gefascineerd door de bomen in het landschap, met name clusters van berken, elzen, knotwilgen en fruitbomen. Ze vormen een prachtige combinatie met de enorme weidsheid van het Groninger land. Overal zijn ze te vinden, groepjes bomen voor boerderijen, langs sloten, rondom kerken. Soms monumentaal, soms net beginnend. Gesnoeid, omgehakt of in hun waarde gelaten. Ze vormen een onmisbaar onderdeel van elk landschap.
Ik probeer dit gevoel vast te leggen op papier in aquarel en potlood. Daarnaast experimenteer ik graag met vormen, kleuren en compositie. Ik ben geboeid door verf , kleuren en wat je ermee kunt bereiken. Ik ben een andere weg ingeslagen en wie weet waar me dit nog voert. Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd.

www.corrie.portofoliobox.net
schaduw

headervankessel1
Logon

Atelierroute 31 augustus + 1 september en 7 + 8 september 2019