wit3
item2

Jos Mulders

Hoofdstraat 4
9915 PD 't Zandt

schilderijen en grafiek

16 mei 1964 geboren te Amersfoort.
In 1990 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor beeldende kunsten te Den Haag in de studierichtingen: Tekenen en schilderen - Grafiek en illustratie.

Ik houd mij bezig met onderwerpen die mij als oorspronkelijk voorkomen en die we elke dag nog gewoon tegen kunnen komen. Vaak gaat het over vergankelijkheid en kringloop. Onderwerpen als de oogst, de afwisseling van seizoenen, de dood en vergankelijkheid zijn voor mij geliefde onderwerpen.

Steeds meer richt ik mij op mijn eigen cultuur, mijn eigen westerse wortels. Vaak behoeft het enige haast mijn broze onderwerpen welke mij inspireren vast te leggen. Veelal zijn mijn inspiratiebronnen zo verdwenen. Gebouwen worden afgebroken of gerenoveerd, tuinen worden omgespit of gemaaid en bomen worden gerooid, kortom als mijn onderwerpen eenmaal mijn aandacht hebben gekregen is het vaak snel met ze gedaan.

www.josmulders.pb.online


Er word gewerkt aan de weg in 't Zandt, maar wij zijn wel bereikbaar via de zuidkant van het dorp (Kant van Leermens- Zeerijp) ondanks de omleiding-borden.

Welkom!
schaduw

headerjos1
Logon

Atelierroute 31 augustus + 1 september en 7 + 8 september 2019